Wacht niet tot morgen om uw data veilig te stellen!

U verzekert hetgeen u het meest dierbaar is: gebouwen, auto, personeel… en toch laat u één van de meeste waardevolle dingen voor uw zaak – uw software en persoonlijke data onbeschermd?

Met de LanServ BlackBox

  • beschermt u al uw computerbestanden: zowel de software programma’s als uw persoonlijke data.
  • kunt u een vorige of verloren versie van uw bestand en/of document snel terugplaatsen, zowel op uw eigen of op een ander toestel.
  • plaatst u in enkele minuten en in een paar klikken uw per ongeluk niet opgeslagen of gewist bestand terug.
  • boet u niet in aan werkefficiëntie tijdens de automatische en periodieke back-ups.
  • wordt een back-up storing meteen gemeld.
  • kunt u zich beschermen tegen virussen en crypto locker.
  • beschikt u over 200 backups gemiddeld.
  • keert u terug in de tijd, op zoek naar verloren bestanden, die niet meteen opgemerkt waren.
  • kunt u uw backups extra buitenhuis brengen in de LanServ Cloud en versleuteld.

 

van één laptop ….. tot meerdere servers…..

 U wil meer weten? info@lanserv.be


99976b87-76e5-4a12-87d1-254f9dbbf111

“Als dienstenbedrijf is het verlies van digitale data je grootste nachtmerrie. Daarom is een goed en betrouwbaar backup systeem een noodzaak. Ik koos voor de BlackBox van LanServ. De BlackBox is een backup systeem dat op geregelde tijdstippen een volledige kopie van je data neemt op een ‘Black Box’. Indien iemand per toeval een bestand heeft overschreven of verwijderd, kan eenvoudigweg de versie van een aantal uur of een aantal dagen geleden teruggezet worden. Ook bij een algemene crash kan alle data op een snelle manier gerecupereerd worden. Het systeem is vlot toegankelijk en volledig geïntegreerd zonder dat je nog moet werken met tapes of externe schijven. Door de aankoop van je eigen BlackBox heb je je backup systeem in eigen handen en ben je technisch en financieel niet afhankelijk van externe partijen.”

Bart Feys, Feys bvba


f22f8089-78fc-4e7d-af81-6b23a69a3186

“Onze organisatie is verantwoordelijk voor veel vertrouwelijke en belangrijke gegevens van onze klanten. Het BlackBox backup systeem is dan ook een grote meerwaarde  en laat ons toe ’s nachts met een gerust gemoed te gaan slapen.  Een paar maanden geleden hadden we bijvoorbeeld een zware crash op één van  onze servers. Het LanServ team was in staat onze server en e-commerce in een paar uur weer operationeel te maken….Gelukkig maar, anders was dit een ramp. De BlackBox is in tegenstelling tot andere systemen ook onze volle eigendom, en op die manier sparen we veel geld uit doordat we geen huur moeten betalen. Het persoonlijk contact is ook een groot voordeel om snel te kunnen reageren op problemen.”

Philip Vanstraceele, V&V Engineering


92318377-ea45-4545-a6fa-3bf765c53427

“Sinds het Lanserv BlackBox systeem geïnstalleerd is, kunnen we erop vertrouwen dat de backups heel regelmatig en automatisch gemaakt worden. Zelfs als iemand per ongeluk een bestand verwijdert, kan dit bestand eenvoudig uit een backup van eerder op de dag gerecoverd / hersteld worden. Daarmee kon ik al verschillende medewerkers geruststellen dat niet ‘al hun werk’ verloren was. Kortom de Lanserv BlackBox zorgt voor gemoedsrust omdat de risico’s op dataverlies beperkt zijn.”

An Deraedt, WZC OLV Gasthuis


5b636ff8-b6ae-4249-9444-50f9cb0a4c49

“Het is van het allergrootste belang dat we een betrouwbaar backup systeem hebben.Als er een technisch probleem is, wordt het voor ons onmogelijk om nog verder reservaties aan te nemen. In het verleden heeft de LanServ BlackBox de schade tot een absoluut minimum beperkt en waren we dezelfde dag al opnieuw aan het werk. LanServ staat voor goede service en degelijke kwaliteit.”

Natasja Feliers, Ariane Hotel


5294bfec-e787-48f0-9795-093128eeaa01

“Wij hebben een zeer uitgebreid intern netwerksysteem, dat verschillende programma’s aan elkaar koppelt. Het is van zeer groot belang dat dagelijks backups worden genomen, zodat alle “verloren” data onmiddellijk kan teruggeplaatst worden. Heel af en toe gebeurt het dat we eens data kwijtspelen om welke reden dan ook. Lanserv is dag en nacht bereid om dit voor ons in orde te brengen. Wij starten “vroeg” in productie, en kunnen er steeds op rekenen dat we ook “vroeg” geholpen worden.
Hierbij speelt het persoonlijk contact een heel belangrijke rol.
Al meer dan 10 jaar biedt Lanserv ons de beste service!”

Lies Leus, Fiers


963a57a2-4eb8-4ef3-b3c4-fa6d8f8243a5

“ Het verspreiden van virussen per mail is op vandaag een echte plaag. Als boekhoudkantoor ontvangen we enorm veel mailverkeer, waardoor het risico heel acuut aanwezig is. Een goede bescherming en back-up is zeker geen overbodige luxe. Met de BlackBox van Lanserv beschikken we niet enkel  over een betrouwbaar systeem maar ook over een snelle en vlotte service wanneer het toch eens fout loopt. “

Gregory Cousin, Gevimar


17320bfd-4b68-41a2-808c-3a332bbe741f
Ons kantoor werkt reeds jarenlang samen met LanServ. Na voorheen manueel een back-up te doen, kozen wij enkele jaren geleden voor de LanServ BlackBox.
De back-up gebeurt volledig automatisch intern en we hebben ook gekozen voor de export optie. Hiermee brengen we onze data nog eens met regelmaat buitenhuis.
Toen in 2015 via een e-mail een cryptolocker virus werd binnengehaald, waarbij alle dossiers van het advocatenkantoor werden geblokkeerd, konden wij heel snel opnieuw aan het werk zonder verlies van ook maar één document.
De investering in een LanServ BlackBox heeft wat ons betreft dus al gerendeerd.

Het is voor ons een geruststelling dat wij maximaal beschermd zijn. Het is immers pas wanneer de data zijn aangetast, dat men beseft hoe waardevol een goed backup systeem is.

Ruth Vermeersch, Ascrawat advocaten


3c5adf6c-46bd-4103-9a7b-87b7f95e2cb7
Ook wij werden niet gespaard van crypto locker in onze mails. Gelukkig werd door Lanserv het probleem direct opgelost en werden de verloren mails en data terug opgehaald.

In ons hotel is het heel belangrijk dat de mails en online reservaties doorkomen zodat er geen overboekingen kunnen gebeuren.
Een goed back-up systeem is dus van groot belang.

Carmen Logie, Manoir Ogygia


7f8e1a44-f50a-4995-9f46-a36df666ace4
“Eigenlijk weet je pas echt hoe belangrijk een black box is als je met een virus of falen van de computer wordt geconfronteerd.
Een dagelijkse en automatische back-up vermijdt dat er in probleemsituaties kostbare gegevens verloren gaan.

Gecombineerd met een vlotte interventie door LanServ betekent dit dat de continuïteit van de werking van ons kantoor nooit in het gedrang komt, zelfs niet wanneer wij –zoals onlangs gebeurde- met een zwaar virus geconfronteerd zijn geweest.”

Christine Onraet, Onraet & Verfaille


sparex-logo-cmyk

Een tijdje geleden deden we een investering bij Lanserv om onze data te beschermen. En deze week hadden we prijs in ons bedrijf: een virus op  onze server had al onze documenten geblokkeerd en al onze systemen waren compleet onbruikbaar. Eén telefoontje naar Lanserv en na 1 dag was alles terug hersteld zoals ervoor!  Verlies van data : 0% !! Dat gevoel van veiligheid is onbetaalbaar…!

Elfriede Neels, Sparex Belgium

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]